KLANTENBINDING DOOR FOTOGRAFIE!RENATE BOOT, FOTOGRAAF

Ik ben de fotograaf achter Het Fotomoment. In 2005 richtte ik Het Fotomoment op met als doel fotomarketing en evenementenfotografie op grote en kleine evenementen zoals beurzen, promotiedagen, personeelsfeesten enzovoort. Door mijn spontane en enthousiaste persoonlijkheid weet ik bezoekers van evenementen te winnen voor een leuk fotomoment. Ik fotografeerde onder andere bij de de Margriet winter Fair, Vakantiebeurs en Libelle zomerweek. Kijk bij onze klanten voor welke organisaties Het Fotomoment in de afgelopen jaren gewerkt heeft.

Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid en ik werk ook samen met andere fotografen zodat we u ook van dienst kunnen zijn bij zeer grote evenementen. Toch heb ik altijd zelf contact met mijn klanten en vind ik het belangrijk om het doel van de fotosessie samen met u vast te stellen en na te denken over de uitvoering van uw ideeën. Kleine of grote evenementen, we zijn er voor iedereen!

WAAROM HET FOTOMOMENT?

Uitbreiding van uw naamsbekendheid, een verbeterde relatie met uw personeel of meer bekendheid bij uw doelgroep? Wat uw doel ook is, bij Het Fotomoment denken we met u mee en zorgen we voor succes!

Wij creëren voor u een bijzondere fotoherinnering aan uw bedrijf, personeelsfeest of ander evenement! Van sfeerbeelden tot green screen, van portretfoto’s tot fotohokje, we bieden voor ieder evenement de perfecte fotosessie aan.

Maatwerk

De foto's worden persoonlijker door de look and feel van uw bedrijf

Breed inzetbaar

Elke fotosessie heeft zijn eigen doel, wij denken met u mee zodat u uw doel zult bereiken.

Social Media

Social media is niet meer weg te denken. De foto's hebben snel een enorm bereik.

Direct print

In korte tijd kunnen we grote aantallen foto's afdrukken en meegeven aan uw gast.

Professioneel

Niet alleen de apparatuur maar ook de fotografen zijn zeer professioneel.

Grote Impact

Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan contact met ons op.

Scroll To Top