Mogelijkheden

Mogelijkheden

 

Decorfoto’s

Op een bijzondere plaats binnen of buiten of tegen een vast decor worden foto’s gemaakt van de bezoekers. Wij brengen leuke accessoires mee om het plaatje compleet te maken. Ook perfect voor een Meet & Greet met een bekende persoon. De foto’s worden voorzien van een toepasselijk fotoframe, kader en logo.

 

Green screenfoto’s of chromakey

Tegen de achtergrond van een green screen wordt een trucagefoto gemaakt.

Vooraf kiest de bezoeker uit drie verschillende basisfoto’s, die in overleg met u zijn vastgesteld.

 

Fotohokje

In het fotohokje worden automatisch drie foto’s gemaakt van de bezoekers.

De foto’s worden direct afgedrukt en voorzien van een toepasselijk fotoframe, kader en logo. De foto is klaar binnen 15 seconden.

 

Fotografie op locatie

De fotograaf loopt rond op het evenement, binnen en/of buiten, en maakt  mooie foto’s van de bezoekers. De foto’s worden mobiel uitgeprint en zijn voorzien van een toepasselijk fotoframe, kader en logo.

 

Sfeerbeelden

De fotograaf legt gedurende een vastgestelde periode sfeerbeelden vast van een evenement.

 

Alle fotoframes en green screen basisfoto’s worden in overleg met de opdrachtgever gemaakt, zodat deze perfect aansluiten bij het thema of de look & feel van uw bedrijf.

 

Manieren van printen :

 

U kunt kiezen op welke manier de bezoekers de foto’s ontvangen:

 

Printen op locatie

Wij kunnen grote aantallen foto’s meteen op locatie uitprinten. Er zijn diverse formaten mogelijk, uiteraard voorzien van het afgesproken fotoframe, kader en logo. Binnen 12 seconde heeft de bezoeker de foto  (10 x 15 cm) in handen! De foto wordt meegegeven in een mapje, algemeen of met uw bedrijfsgegevens er op.

 

Mobiel printen

Bij fotografie op locatie heeft de fotograaf een mobiele printer bij zich en print onmiddellijk de gemaakte foto uit. Binnen een minuut heeft de bezoeker een mooie herinnering aan het evenement. Deze foto’s worden gemaakt met een polaroid camera met spiegelreflex kwaliteit.

 

Ipad mailingsysteem

 

Wij hebben twee IPad zuiltjes, waarop de bezoekers hun eigen foto kunnen selecteren en verzenden naar hun privé emailadres.

Dit is een ideale manier om emailadressen te verzamelen van de bezoekers van uw evenement.  Laat de bezoekers in ruil voor de foto hun emailadres vermelden op een lijst, met eventueel de vraag of zij uw nieuwsbrief willen ontvangen. Achteraf ontvangt u van ons een bestand met alle verzamelde emailadressen.

 

Downloaden vanaf een website

We kunnen de foto’s ook vrijgeven via  de website van Het Fotomoment of een website met de look & feel van uw bedrijf of het evenement. De bezoekers krijgen tijdens het evenement een kaartje met daarop de website waar zij de foto kunnen downloaden. Eventueel kunnen we de foto’s ook afschermen met een wachtwoord.

 

Vrijgeven via Facebook

Wilt u het aantal likes op uw Facebookpagina vergroten? Kies dan voor de mogelijkheid om uw foto’s vrij te geven op Facebook. Met een like en win actie kunt u ook nog vervolg geven aan uw fotoactie.

 

Via WeTransfer:

Sfeerfoto’s of bijvoorbeeld foto’s voor een bedrijfsfeest wilt u misschien op uw eigen bedrijfswebsite of intranet plaatsen.  Dan leveren wij de foto’s in hoge resolutie en rechtenvrij aan via WeTransfer.

 

 

Maar we kunnen nog veel meer en we denken graag met u mee. Dus heeft u zelf een goed idee? Neem contact op en ontdek wat Het Fotomoment voor u kan betekenen.