DE FOTOGRAAF

Mijn naam is Renate Boot

Ik ben de fotograaf achter Het Fotomoment.
In 2005 richtte ik Het Fotomoment op met als doel fotomarketing en evenementenfotografie op grote en kleine evenementen zoals beurzen, promotiedagen, personeelsfeesten enzovoort.
Door mijn spontane en enthousiaste persoonlijkheid weet ik bezoekers van evenementen te winnen voor een leuk fotomoment.
Ik fotografeerde onder andere bij de de Margriet winter Fair, Vakantiebeurs en Libelle zomerweek.
Kijk bij onze klanten voor welke organisaties Het Fotomoment in de afgelopen jaren gewerkt heeft.

Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid en ik werk ook samen met andere fotografen zodat we u ook van dienst kunnen zijn bij zeer grote evenementen.
Toch heb ik altijd zelf contact met mijn klanten en vind ik het belangrijk om het doel van de fotosessie samen met u vast te stellen en na te denken over de uitvoering van  uw ideeën.
Kleine of grote evenementen, we zijn er voor iedereen!
klantenbinding door middel van fotografie

Waarom Het Fotomoment

Uitbreiding van uw naamsbekendheid, een verbeterde relatie met uw personeel of meer bekendheid bij uw doelgroep? Wat uw doel ook is, bij Het Fotomoment bent u aan het juiste adres!

Wij creëren voor u een bijzondere fotoherinnering aan uw bedrijf, personeelsfeest of ander evenement!  Van sfeerbeelden tot green screen, van portretfoto’s tot fotohokje, we bieden voor ieder evenement de perfecte  fotosessie aan.
Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact met ons op.